PIZZA SERVICE ALKMAAR

PIZZA SERVICE ALKMAAR Binnen 30 minuten gratis thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3356 beoordelingen
20 jan 2022 om 9:07 Het eten is vies en er zit haren in het eten. Wanneer je belt wordt je niet vriendelijk te woord gestaan. Wij bestellen hier niet meer. Ze nemen klachten niet serieus.
12 jan 2022 om 19:52 Nog steeds vijf sterren want rijk belegd nog steeds. Helaas ook nog steeds een andere receptuur van het deeg waardoor luchtiger, minder compact (en daardoor minder croquant knapperig) en dikker is. Jammer.
10 jan 2022 om 23:21 gvd wat was dit?? pizza was KEIHARD en niet te vreten alsof het 3 dagen oud was.. Dit kan niet gebeuren omdat de bezorging 3 minuten later was verwacht. Echt slecht.. Nog 1 keer dit en ik koop NOOIT meer
10 jan 2022 om 9:04 Was weer uitstekend, warm en op tijd
8 jan 2022 om 18:24 De lasagne was inventief. Er zat ui, champignon, gehaktballetjes, spinazie(?), olijven en nog een groente in. Smaakte redelijk, als een fusion tussen lasagne en kapsalon.
7 jan 2022 om 16:35 Was weer overheerlijk, en superrijk belegd. Alleen, nog steeds, sinds 1 of 2 maanden een andere receptuur van het deeg. Luchtiger, dikker, en dat vind ik echt minder. Helaas... Maar wel weer een vriendelijke bezorger.
3 jan 2022 om 22:20 Álles was goed warm en lekker
2 jan 2022 om 14:56 Maaltijdsalade was vers en rijkelijk gevuld echt heel lekker en de pizza was ook top
2 jan 2022 om 9:48 Heerlijk gegeten ! Altijd snel en altijd ruim voldoende .
2 jan 2022 om 6:32 Dit was echt een tegenvaller. Ik had een dunne bodem besteld en vraag me af hoe een normale bodem er uitziet want dit was geen dunne bodem. Bodem was erg vet maar wat veel erger was dat de pizza’s veel te zout waren en daardoor oneetbaar. Jammer
31 dec 2021 om 20:37 16.00 uur besteld voor 18.30 uur en precies op tijd gebracht, pizza’s waren echt super lekker en warm , volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie, fijne jaarwisseling
30 dec 2021 om 20:54 Heerlijke pizza!!! Snelle bezorging, aardige bezorger en rijkelijk belegd. Volgende keer weer hier bestellen!